پهره..وبلاگ فرهنگی هنری وادبی بلوچستان

,, روزنامه پهره,, پهره روتاک,,

پهره..وبلاگ فرهنگی هنری وادبی بلوچستان

,, روزنامه پهره,, پهره روتاک,,

ایجاد خط کشتیرانی بمبئی به چابهار به جهت توسعه روابط اقتصادی و ت

سرپرست سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت سیستان و بلوچستان: 

ایجاد خط کشتیرانی بمبئی به چابهار به جهت توسعه روابط اقتصادی و تجاری از درجه اهمیت بالایی برخوردار است

سرپرست سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: ایجاد اتاق مشترک بازرگانی و توسعه خط کشتیرانی چابهار بمبئی می‌تواند توسعه روابط اقتصادی و تجاری را در پی داشته باشد.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، به نقل از سازمان صنعت،‌ معدن و تجارت استان، روز گذشته، ایرج حسن پور در طی دیدار با سفیر کشور هندوستان گفت: 26 ژانویه روز ملی هند و شصت و دومین سالگرد جمهوری هند را تبریک و به معرفی پتانسیلهای استان در زمینه های مختلف تجاری ،‌صنعتی و گردشگری پرداخت

.

ایرج حسن پور گفت: اتاق بازرگانی سیستان و بلوچستان قدمتی 75 ساله دارد که اولین مراودات نیز از طریق این استان با کشور هندوستان بوده است و این نشان از قدمت بالای روابط اقتصادی و اجتماعی ایران با شبه قاره هند می باشد .

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان با توجه به پتانسیلهای بالقوه در زمینه های زیرساختهای تجاری جاده‌ی ترانزیتی چابهار به میلک و آسیای میانه،‌در بخش کشاورزی،‌ صنعتی و معدن و تجاری از اهمیت ویژه ای برای کشورهای منطقه برخوردار است .

حسن پور گفت: با طرح توسعه بنادر در بندر چابهار و افزایش حمل و بارگیری کالا از 2 میلیون تن به 6 میلیون تن در آینده ای نزدکی می تواند باعث افزایش چشمگیر حجم مبادلات تجاری با کشورهای منطقه بویژه هندوستان گردد .

سرپرست سازمان صنعت،‌معدن و تجارت سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان دارای معادن غنی می باشد و می تواند با سرمایه گذاری های مشترک با سرمایه گذاران هندی بخشی از نیازهای معدنی کشور هندوستان را تأمین نماید .

وی گفت: ایجاد اتاق بازرگانی مشترک ،‌اعزام هیأت های تجاری ،‌ایجاد مراکز تجاری در دو منطقه و سرمایه گذازی های مشترک در زمینه های مختلف حجم مبادلات تجاری را افزایش خواهد داد .

ایجاد خط کشتیرانی بمبئی به چابهار به جهت توسعه روابط اقتصادی و تجاری از درجه اهمیت بالایی برای طرفین برخوردار است .

سفیر هندوستان در ایران نیز در طی این دیدار گفت: کشور متبوعش علاقه مندی بسیاری به جهت افزایش روابط اقتصادی با ایران را دارد.

دنیکر پرکانس سیرواستاوا گفت: در سال گذشته بیش از 43 هزار ویزا برای ایرانیان صادر گردیده که امسال افزایش 30 درصدی را نشان می دهند .

وی هدف از سفر به استان سیستان و بلوچستان را کسب اطلاعات در زمینه های مختلف صنعتی، معدنی و تجاری و ترانزیتی عنوان کرد و گفت: راههای سرمایه گذاری در سیستان و بلوچستان در حال بررسی است و بزودی هیأتی بلند پایه تجاری از هندوستان به سیستان و بلوچستان سفر خواهد نمود .

سیرواستاوا بیان کرد: تجار و بازرگانان و سرمایه گذاران هندی می توانند به راحتی از سیستان و بلوچستان روابط تجاری با کشورهای آسیای میانه CIS برقرار نمایند و آمادگی کشور هند را برای سرمایه گذاری اقتصادی در جمهوری اسلامی ایران اعلام نمود

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد