پهره..وبلاگ فرهنگی هنری وادبی بلوچستان

,, روزنامه پهره,, پهره روتاک,,

پهره..وبلاگ فرهنگی هنری وادبی بلوچستان

,, روزنامه پهره,, پهره روتاک,,

سیستان و بلوچستان برای خروج کامل از محرومیت نیازمند سرمایه گذاری

استاندار:سیستان و بلوچستان برای خروج کامل از محرومیت نیازمند سرمایه گذاری است

استاندار سیستان و بلوچستان گفت: سیستان و بلوچستان به عنوان پهناورترین و امن ترین استان کشور برای خروج از محرومیت کامل نیازمند سرمایه گذاری های بخش خصوصی و دولتی است.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه سیستان و بلوچستان، به نقل از استانداری استان، صبح امروز، مهندس 'علی محمد آزاد' ‌در دوازدهمین همایش ادواری روسای شوراهای اسلامی استانهای سراسر کشور در چابهار افزود: جمعیت دو میلیون و 500 هزار نفری این استان جزو مهربانترین مردم کشورند که مام وطن را با هیچ چیزی معاوضه نمی کنند.

وی بابیان اینکه سیستان وبلوچستان دارای یک هزارو 600 کیلومتر مرز مشترک با کشورهای پاکستان و افغانستان است،‌ گفت:‌ یک هزار و 300 کیلومتر این مرز خاکی و 300 کیلومتر دیگر آبی است و مجموعه ای از اقوام،‌ قبایل و طوایف شیعه و سنی با دوستی و محبت در کنار یکدیگر در این استان زندگی می کنند.

وی اظهارداشت:‌ درحالی که آمریکا،‌ رژیم صهیونیستی و ناتو و منافقین در کشورهای همسایه این استان دارای پایگاه، لشکر، سیستمهای امنیتی و اطلاعاتی هستند و برای ضربه زدن به نظام مقدس جمهوری اسلامی از طرق مختلف دائما مشغول طراحی و اجرای انواع دسیسه ها و جنایات هستند، اما به لطف خدا، ایمان و اعتقاد قوی، تبعیت از رهبری و حضور مردم در صحنه تاکنون تمامی توطئه های آنان را خنثی کرده است.

استاندار سیستان و بلوچستان تاکید کرد:‌ این استان با 190 هزار کیلومترمربع گستره همطراز با هفت استان کشور است و جغرافیای بسیار عجیبی دارد بطوریکه از توانمندیها و ظرفیت ها و حوادث پیش بینی نشده مانند وزش بادهای 120 روزه، گرمای تا 50 درجه، برف و سرما، بارانهای سیل آسا، کویر، جنگل، باغات و نخلستانها، دریا، کوهستان و بیابان بطور یکجا و بعضا همزمان برخوردار است.

مهندس آزاد گفت:‌ همجواری این استان با کشورهای افغانستان وپاکستان و بی توجهی دولتهای این کشورها به مرزهایشان و مقابله با بیماریهای واگیردار، متاسفانه سبب شده در طول سال؛ انواع بیماریهای واگیردار از جمله مالاریا، وبا و ‌غیره از طریق مرزها وارد این استان شود که برای جلوگیری از گسترش آنها هزینه های زیادی را متقبل می شویم.

وی افزود ، درحالی که دشمنان نظام اسلامی تلاش کردند از طریق برخی گروهکهای مزدور چهره ای خشن و ناامن از این استان در اذهان عمومی ترسیم کنند، اما با تلاشهای انجام شده نه تنها این استان برای اشرار و تروریستها ناامن شده بلکه جرائم امنیتی و انتظامی کاهش چشمگیری پیدا کرده است بطوریکه سیستان و بلوچستان در میان استانهای کشور در مکان چهاردهم قرار دارد.

وی در ادامه سخنانش با تبریک ایام الله دهه فجر و سی و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی افزود:‌ به برکت پیروزی انقلاب اسلامی، دولت خدمتگزار برای محرومیت زدایی سیستان و بلوچستان در حال هزینه کردن اعتبارات کلان و نجومی است.

مهندس آزاد اظهار داشت: درطول فعالیت دولت های نهم و دهم تنها برای اجرای خط لوله انتقال گاز از عسلویه تا ایرانشهر با یک هزارکیلومتر لوله کشی، یک هزارو 700 میلیارد تومان هزینه شده و با یک هزار و 500 میلیارد تومان دیگر نیز عملیات گازرسانی و لوله کشی داخل استان نیز انجام خواهد شد.

وی افزود:‌ با ساخت یک هزار و 600 کلاس درس ظرف دو سال اخیر، به تازگی مدارس کپری وخشت وگلی دراستان جمع آوری شده است و اینک می بایست برای شمارزیادی ازمدارس نیازمند به مرمت اعتبارات هنگفتی اختصاص یابد.

استاندارسیستان و بلوچستان ادامه داد:‌ وجود 12 سال خشکسالی از یک طرف و ریزش بارانهای سیل آسا و ناگهانی که بعضا در مدت 15 دقیقه 90 میلیمتر باران می بارد، دولت را بر آن داشت تا ساخت بیش از 30 سد را در برنامه قرار دهد که تاکنون هفت سد از این تعداد به بهره برداری رسیده است.

مهندس آزاد افزود:‌ برخی تصور می کنند سیستان و بلوچستان سرزمینی خشک و لم یزرع است، اما بخاطر وجود خاک بسیار حاصلخیز آن هرساله بیش از 400 هزار تن هندوانه خارج فصل تولید و در آستانه شب یلدا به سایر نقاط کشور ارسال می شود.

وی گفت:‌ تولید انواع میوه های گرمسیری وغیرگرمسیری، تامین 80 درصد تون ماهیان کشور و تامین 43 هزار تن گوشت کشور بصورت بسته بندی از قابلیت های این استان پهناور برای سرمایه گذاری در بخش های مختلف است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد