جدایی در لس آنجلس اشک در چشم مردم بلوچ
روزدرآ:
در آن بامداد ماندگار ایرانی که یک جدایی در هتلی در لس آنجلس به وقوع پیوست اشک ها و لبخند ها در بهترین اپیزود به نمایش گذاشته شد و مردم بلوچ نیز همانند سایر مردم ایران زمین اشک از گوشه چشمشان به نشانه شوق جاری شد.
نادر که از سیمین جدا شد و این جدایی فتح البابی شد برای سینمای ایران جهت پیمودن قله های پیروزی یکی پس از دیگری در جهان. اما جدا از آن مردم
ایران و علاقمندان به هنر و فرهنگ این مرز و بوم خواب را مجال ندادند تا از پخش زنده مراسم جایزه جهانی «گلدن گلوب» بی نصیب نمانند حتی آن مرد مسن بلوچ نیز که از سر شوق اشک ریخته؛ می گفت: فرهادی فرهاد دلهای ایرانی شد .
و در این گوشه از این خاک پهناور نیز بودند هنرمندان و یا دوستدارانی بلوچ که اهدای جایزه «گلدن گلوب» را در بامداد دوشنبه که از چند شبکه معتر جهانی پخش می شود به امید تصاحب این جایزه ارزشمند بین المللی توسط اصغر فرهادی فیلمساز ایرانی به تماشا بنشینند .
و بلاخره اینچنین هم شد و مراسم شصت و نهمین دوره اجرای جوایز گلدنگلوب برای مردم ایران خوشیمن بود جایزه بهترین فیلم خارجی این دوره به بهترین فیلم ایرانی «جدایی نادر از سیمین» به نویسندگی و کارگردانی هنرمند چیرهدست ایران اصغر فرهادی رسید و مجسمه گوی طلایی را در دستان هنرپرورش جای داد.
بامداد که به سر رسید و آفتاب طلوع کرد هنرمندان بلوچ نیز در یک اقدامی ابتکاری پیام تبریکی به مناسبت این افتخار ملی از طریق پیامک ارسال کردند که خود حاوی نکاتی ارزنده بود تبریک و بعد از آن گلایه از رکود و انزوای فرهنگ و هنر استان و عدم توجه مسئولان فرهنگی سیستان و بلوچستان به مقوله فرهنگ و هنر که هر روزه بدلیل سیاست های ناکارآمد در پیش گرفته موجب زوال استعدادها می شوند.
آنچه که در این میان حائز اهمیت است نمایش قدرت فرهنگ و هنر بود که حاوی دستاورد عظیمی ملی برای کشور و مردم آن به ارمغان می آورد و این دستاوردهای ارزشمند را نمی توان با هیچ متاعی معاوضه نمود یکی از این دستاوردها پیوند انسجام فرهنگی بین بلوچ و ترک و کرد و لر و... بواسطه یک اتفاق هنری است تا غرور ملی را یکبار دیگر به عظمتکوه سبلان و به گرمی آتشفشان تفتان و به آبی دریای مکران و به وسعت خاک ایران به نمایش گذاشت.