پهره..وبلاگ فرهنگی هنری وادبی بلوچستان

,, روزنامه پهره,, پهره روتاک,,

پهره..وبلاگ فرهنگی هنری وادبی بلوچستان

,, روزنامه پهره,, پهره روتاک,,

۵ غذایی که ترسناک هستند اما مضر نیستند

 

  ۵ غذایی که ترسناک هستند اما مضر نیستند

 

ریدرز دایجست/ ترجمه فرهیختگان: همه ما آنقدر مطالعه داریم و  آنقدر مطلب درمورد سلامت بدن‌مان خوانده‌ایم که دیگر چشم‌بسته می‌توانیم بگوییم چه  غذاهایی برای بدن مضر هستند و چه غذاهایی برای بدن ما مفید. حالا می‌خواهیم شما را  با بعد تازه‌ای آشنا کنیم. در یکی از تازه‌ترین نتایج محققان لیستی از غذاهایی  ترسناک و خطرناک منتشر شده که آنقدر‌ها هم مضر نیستند. در این مطلب به‌طور کامل  برای شما شرح داده‌ایم که این لیست از چه مواد غذایی تشکیل شده‌اند و چرا صفت  مضربودن از روی آن برداشته شده و خیال شما برای مصرف این مواد غذایی راحت  می‌شود.

 

۵ غذایی که ترسناک هستند اما مضر نیستند

 

 

چربی
بدن انسان طوری طراحی شده که عاشق چربی باشد آن هم تنها به خاطر اینکه مغز انسان به چربی احتیاج دارد. اما باید همیشه مراقب بود و بتوان چربی خوب را از چربی مضر تشخیص داد و از صدمه‌زدن به بدن‌مان جلوگیری کنیم. باید بدانیم که درصد زیاد مغز از چربی تشکیل شده و این چربی به طور غشا مانند، در اطراف سلول‌های مغز و اعصاب شکل گرفته که باعث بالارفتن سرعت دستور‌ دادن مغز به نواحی مختلف بدن می‌شود. به نظر غیرقابل‌باور است اما چربی تنها ماده‌ای مغذی است که می‌تواند از مغز محافظت کند و عملکرد آن را بالا ببرد. داشتن یک رژیم کم‌چرب یا حتی بدتر بدون چربی، ‌بزرگ‌ترین خیانت و بلایی است که شما می‌توانید با دست خودتان به سر مغزتان بیاورید. بیشتر از هر چیزی مغز احتیاج به امگا۳ دارد، این ماده به مغز کمک می‌کند که مغز را توسعه دهد، از سلول‌های حساس مغز مراقبت کند و به فعال شدن سلول‌ها برای ارائه سیگنال‌های ارتباطی موثر باشد و حتی می‌تواند در رشد سلول‌های جدید تاثیرگذار باشد. مطالعات نشان می‌دهد مغز بدن احتیاج زیادی به امگا۳ دارد و فقدان این ماده غذایی در طول زمان می‌تواند منجر به ابتلا به آلزایمر و بیماری‌های مغزی شود. متاسفانه بسیاری از مردم از این اطلاعات باخبر نیستند و درصد زیادی از آنها دست به گرفتن رژیم‌های غذایی نامناسب می‌زنند. اگر می‌خواهید از مغزتان در برابر گذر زمان مراقبت کنید، بهتر است چربی مفید را از همین امروز در رژیم غذایی‌تان بگنجانید.  


  

شکر
از زمانی که بچه بودیم تا به همین امروز از خوردن شکر زیاد محروم بودیم و هستیم. اما حالا با نکته جدیدی می‌خواهیم آشنا شویم. بسیار شنیده‌ایم که گفته‌اند استفاده از شکر واقعی خیلی بهتر از استفاده از شکر مصنوعی است. خوردن شیرین‌کنند‌ه‌های مصنوعی می‌تواند توانایی بدن را برای ایستادگی در مقابل کالری اضافه از بین ببرد. در عین حال باید بگوییم استفاده از قند‌های مصنوعی می‌تواند شما را برای خوردن دوباره آشنا کند. برای مثال باید بگوییم خوردن یک نوشابه رژیمی بدون قند، می‌تواند معده شما را برای خوردن شیرینی آماده کند. اما در مقابل اگر شما مواد غذایی را مصرف کنید که قند طبیعی در آن وجود دارد، به‌طور ناخودآگاه بدن شما در برابر مواد غذایی دیگر گارد می‌گیرد و شما به همین راحتی دیگر توان خوردن هیچ‌چیز دیگری را تا چند ساعت نخواهید داشت. چیزی که در بدن شما اتفاق می‌افتد به همین سادگی است. در بدن شما انسولین ترشح می‌شود و جلوی اشتهای شما را می‌گیرد. به همین خاطر است که نباید قند و شکر را هم همانند چربی از رژیم غذایی روزانه‌مان حذف کرد.

طعم‌دهنده‌های مصنوعی
هم طعم‌دهنده‌های طبیعی و هم طعم‌دهنده‌های مصنوعی، هر دو در آزمایشگاه‌های مخصوص تولید می‌شوند. اما یک تفاوت بزرگ دارند، طعم‌دهنده‌های طبیعی از یک منبع طبیعی جدا می‌شود و این در حالی است که طعم‌دهنده‌های مصنوعی چنین پروسه‌ای را طی نمی‌کنند. با این حال نمی‌توان به‌طور یقین گفت طعم‌دهنده‌های طبیعی از نوع مصنوعی آن سالم‌تر هستند. به گزارش ساینتیفیک امریکن عطر و طعم طبیعی نارگیل از نارگیل واقعی گرفته نمی‌شود، بلکه آن را از درختی در مالزی تهیه می‌کنند. اینطور که پوست درختی را در مالزی می‌کنند و استخراج می‌کنند و طی مراحلی، آن را تبدیل به طعم‌دهنده نارگیل می‌کنند. باید این نکته را اعتراف کنیم که تا زمانی که می‌شود از طریق راه‌های ساده‌تری به طعم‌دهنده دست پیدا کرد، چه اصراری بر ورژن اصل و طبیعی آن است؟ می‌توان از راه‌های ساده‌تری در یک آزمایشگاه به هزاران طعم‌دهنده مصنوعی دست پیدا کرد و بسیاری از مواقع تشخیص دادن به طور کامل غیرقابل‌انجام است. خب به نظر شما طعم‌دهنده مصنوعی توت‌فرنگی چطور تهیه می‌شود؟ از یک نوع باکتری؟ هر چه که باشد، به نظر خوشمزه می‌آید!
  

 

پنیر فرآوری‌شده
با توجه به مقاله‌ای که در مجله دیسکاوری در مورد برخی از مراحل فرآوری شدن پنیر به چاپ رسید، بسیاری از افراد همان موقع تصمیم گرفتند که از پنیر‌های واقعی استفاده کنند. آیا تا به حال زمانی که در فروشگاه هستید و قصد خرید پنیر را دارید، روی بسته‌بندی و قسمت اطلاعات آن توجه کرده‌اید؟ اگر اینطور است؛ آیا روی آنها کلمه آنزیم‌های طبیعی را دیده‌اید؟ این آنزیم‌های طبیعی بیشتر برای درست کردن مایه ماست مورد استفاده قرار می‌گیرد که به‌طور مستقیم از معده گوساله تهیه می‌شود! مایه پنیر باعث به‌وجود آمدن مایه‌ای به نام کازئین می‌شود. کازئین در شیر‌های فله‌ای وجود دارد و به‌طور طبیعی باعث به‌وجود آمدن باکتری می‌شود. با تمام این حرف‌ها زمانی که پنیر با همین پروسه تولید می‌شود، با این فرآیند کازئین طی یک مرحله ذوب می‌شود (دانشمندان کشف کرده‌اند که چطور با معکوس کردن بخشی از این روند، سیترات سدیم را اضافه کنند.) در این مرحله با فرآوری شدن پنیر، باکتری به طور کامل حذف می‌شود و در نتیجه ما با یک پنیر فرآوری شده مواجه می‌شویم که به‌طور کامل خالی از هرگونه باکتری است. 
  

 

غذاهای ماکروویوی
ماکروویو معجزه دهه ۸۰، یکی از وسایلی است که در عصر تکنولوژی به کمک بشر آمده و او را برای رویارویی با مشکلات آماده کرده است. اما در همان ابتدای ظهور این وسیله، طبق معمول همه بهانه سر دادند و از ضرر‌هایی حرف زدند که ممکن بود با پختن غذا توسط ماکروویو به بدن انسان برسد. اما در مقابل تمام ضرر‌هایی که ممکن است از جانب ماکروویو به بدن ما وارد شود، محققان به این نتیجه رسیده‌اند که کلم بروکلی در ماکروویو می‌تواند تا ۸۰ درصد از ویتامین C را در خودش نگه دارد و این در حالی است که در پخت معمولی سبزیجات در آب روی شعله، این میزان تا حد بسیار زیادی کاهش پیدا می‌کند. زمانی که تصمیم می‌گیرید سبزیجات خود را به وسیله ماکروویو آماده کنید، در یک چشم به‌هم‌زدن تمام مواد مغذی را در آن ذخیره می‌کنید و به بدنتان می‌رسانید. هر چند این مطالعات به اثبات رسیده‌اند، اما بهتر است حتی‌الامکان از درست کردن پاپ‌کورن در ماکروویو خودداری کنید چراکه این نظریه هم به اثبات رسیده که وجود پوشش در مواد غذایی داخل ماکروویو می‌تواند تا میزان زیادی سرطان‌زا باشد و سلول‌های سرطانی را برای رشد کردن تحریک کند. به همان سبزیجات قانع شوید و تمام ویتامین‌های موردنیاز بدن‌تان را اینگونه نامین کنید. 

http://www.farheekhtegan.ir/content/view/35185/80/

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد